2013-09-06 @ 19:02:37 / Livet i allmänt

Trevlig kväll med syrran

Min syster Jennifer fick två gratisbiljetter till föreställningen Hamlet på Östgöta Teatern genom sitt arbete och frågade om jag ville följa med. Självklart ville jag det, roligt att göra något man i princip aldrig gör och kul att få umgås lite ensam med min syster.
 
Mötte upp Jennifer på hennes arbete igår och sen blev det middag på stan, tyvärr hade vi lite ont om tid men en stund hann vi sitta ner och umgås. Maten var jätte god men vilka portioner, hade vi inte haft en tid att passa kanske vi hade kunnat äta upp allt men då hade vi nog blivit kvar en stund. För när vi gick mot teatern så kändes det mer som att vi rullade fram, haha!! Fast hellre mätt än hungrig då föreställningen höll på i 3 timmar och 10 minuter. 
 
Innan teatern började så var det information och regissören kom ut och berättade lite kort om sin pjäs. Regissören själv hade hastigt fått hoppa in i två roller då ordinarie var sjuka. Sedan bänkade vi oss framför scenen och det bjöds på spänning, skratt och tårar!!! Riktigt bra och mycket duktigt skådespeleri! 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo