2013-02-28 @ 18:39:50 / Mode

Blommigt

 
 
Solen som har börjat visa sig lite mer har gett mig vårkänslor. Så idag fick en av mina vårsjalar åka på!
 
För några år sedan hade jag sagt nej tack eller knappt kollat åt blommigt. Istället har jag kommit på mig själv med att leta efter just detta mönster. Både när det kommer till kläder och inredning. Jag får helt enkelt erkänna att jag fallit för den romantiska stilen som är inne nu. Likadant med färgen rosa som jag avskydde som yngre har nu börjat fånga mitt intresse.  

2013-02-26 @ 18:11:53 / Livet i allmänt

Mys och bus

I helgen som passerat var vi barnvakter åt min systerson Ville. Min syster och hennes karl passade på att ha lite egen tid, gick bl.a. på konsert. På lördagen bjöds vi på god middag och efterrätt hos min far. Eftersom han bor precis i närheten så ville vi självklart passa på att ses. Sen fortsatte kvällen framför mello tyckte Ville. Vi är inget stort fan av det men tittade snällt ändå. Strax innan slutet så blev det kämpigt att hålla sig vaken för liten. 
 
De två bilderna med Tobbe och Ville är tagna på söndagen, Ville är piggast!!
 
Tobbe bar in honom till sin säng där han snällt sov nästan hela natten. Lite yrvaken under natten så kröp han ner mellan oss och sov så snällt ända fram till morgonen. Mysigt men ovant för oss! Hihi så vi var lite trötta på söndagen. Denna dag bjöd på sol senare under dagen så då passade vi på att gå ut och min far följde med. Vi åkte pulka, gungade och njöt av att solen värmde. Innan min syster och Tobbe kom hem så hann vi med en hel del. Vi spelade spel, lade pussel, läste sagor, byggde järnväg och lekte såklart med bilar. 
 

2013-02-18 @ 20:24:32 / Inredning <3 Hem ljuva hem

Ordning och reda

För en tid sedan var vi på IKEA för att handla nattduksbord och förvaringshyllor till förrådet. Vi gjorde ett fynd och kom hem med helt andra sängbord än vi tänkt och till nedsatt pris. Väl på plats så upptäckte vi att de vi först tänkt köpa skulle bli alldeles för höga till vår låga säng. Blev jätte fint och matchar dessutom tapeterna.
 
Vårat förråd blev ganska stökigt vid inflytt men börjar nu ta form tack vare hyllor. Ska köpa till olika förvaringslådor så att vi lättare hittar bland alla saker. Ska än en gång rensa bort saker som bara samlar damm och inte används.
 

2013-02-18 @ 19:20:00 / Mode

Lite nytt

Klickat hem lite nytt från Ellos och idag kom paketet. Allt passade perfekt! Mest glad är jag för jackan som var precis lika snygg som jag hoppats på. Har letat efter en parkas ganska länge men inte hittat någon som jag fastnat för. Denna har egentligen kostat 399kr men var nu nedsatt till 195kr så jag kunde inte låta bli. Hela kalaset gick på 365kr då jag hade rabatt utöver rean, så mindre än vad bara jackan hade kostat till ord, pris!
 
 

2013-02-17 @ 14:37:00 / Skönhet

Lockande

I torsdags eller ja, som den också kallas... alla ♥ dag så var vi i Norrköping en sväng. Inget speciellt bestämt pågrund av den dagen utan Tobbe fick ett samtal angående ett jobb. Så för Tobbes del blev det att snabbt förbereda sig på jobbintervju och snygga till sitt CV. Sen tänkte vi att när vi ändå är där så kanske vi kunde äta något gott eller gå på stan. Nu blev det inte riktigt så på grund av vädret tyvärr. Massa mys blev det ändå när vi kom hem igen.
 
Jag unnade mig att fixa till håret medans Tobbe var på intervju, lite kul att testa ny frisör och dessutom någon helt annanstans än här hemma. Vi tog hjälp av vår GPS för att först hitta dit Tobbe skulle på intervju och sen skulle Tobbe släppa av mig nära stan. Av en slump så hamnade vi precis i närheten av den frisör jag skulle till så jag slapp leta mig fram. Innan min klipptid så hann jag gå i lite affärer, kollade in massa snyggt på Chili bl.a. åhh vad det var mycket som jag hade velat ta med hem.
 
Har inte klippt mig sedan i början av november så en toppning var på tiden. Dessutom har jag gått runt och funderat på en större förändring och nu bestämde jag mig. Jag har permanentat mig igen och det känns riktigt bra. Har haft håret så två eller tre gånger innnan så jag visste vad jag gav mig in på. Mitt självfall är riktigt svårt att bevara längre än samma dag det är tvättat och iordning gjort, sen lägger det sig platt och fult. Blir tyvärr så när jag får längre och tyngre hår. Frisören berättade att det är fler och fler yngre som bokar in permanent och inte bara gamla tanter! Faktiskt så kom det in en tjej när jag nästan var klar och skulle också bli lockig.
 
Till en början är det ganska mycket lockar men när det tvättats ur och vart efter håret växer så blir det bara snyggare och snyggare!! Dessutom har jag aldrig haft ett så lättskött hår som när det är permanentat. Ska bara köpa hem fuktgivande produkter vilket är A och O eftersom håret blir rejält uttorkat.
 
 

2013-02-13 @ 17:55:00 / Livet i allmänt

Vårkänslor

 
 
Härligt med färska blommor och allra helst tulpaner, dessa fina fick Tobbe på sin födelsedag 2/2 från sin familj. Här om dagen hade de tyvärr gjort sitt och slängdes men annars njöt man varje dag och gav faktiskt lite vårkänslor. Har försökt att skapa känsla av vår så mycket som möjligt här hemma men den försvinner så fort man tittar ut genom fönstren. Usch vad less jag är på snö och kyla! Tiden får gärna gå fort nu så att våren och värmen tittar fram istället. Tänk vad skönt att sätta fötterna i ett par lättare skor, använda tunnare jacka, solen som värmer, vårblommor och fågelkvitter. 

2013-02-08 @ 22:08:03 / Livet i allmänt

Vår dag

Idag är det 10 år sedan vi fann varandra.
Aldrig har jag älskat någon så starkt. Mycket har vi varit med om både roligt och tråkigt.
Alltid har kärleken funnits.
 
Amor Vincit Omnia
 
 

2013-02-03 @ 21:59:00 / Livet i allmänt

En röd tråd

Ganska tidigt tänkte vi ut att vi ville ge Anna presenter som hade med bakning att göra. Allt förutom ett doftljus och spel hade med detta att göra. Dessutom gick det i chabby chic stil som jag förstod att Anna skulle upskatta. Hittade Leilas bok Hello cupcake! signerad som man kunde beställa, men efter att fått svar från Bosse att Anna redan hade alla hennes böcker så skippade vi det. Jag satte mig istället och knåpade ihop en egen receptbok. Jag satt in i det sista med att få den klar och jag var skapligt nervös över vad Anna skulle tycka. Mycket pilligt men riktigt kul så det lär nog bli mer scrapping fram över.
 

 
 
 
 
 
Bandet har jag köpt till och satt dit
Spelet var som en liten bonus present eftersom det var så klockrent
 

2013-02-03 @ 19:46:43 / Livet i allmänt

Födelsedagsfest

Förra lördagen var det den 26 Januari och inget mindre än vår vän Annas födelsedag! I år är året då vi tar det stora klivet in i vuxenvärlden... vi fyller 30! Hur gick det till... för det känns som att vi fortfarande är 20...
 
Temat var passande nog 90-tal som till en början kändes svårt men efter lite tips och googlande så kom minnena tillbaka. Riktigt illa klädstil måste jag ändå säga... skönt att det är passerat! Så veckorna innan innebar endel besök på second hand butiker efter passande kläder. Man har ju inte sparat något och dessutom hade man inte kommit i dem kläderna ändå. Kroppen har förändrats och det fick man verkligen veta när Anna och jag var på myrorna för att leta efter bl.a. illasittande jeans med hög midja. Det blev mycket jeans material i min utklädnad och min karl körde på Ronny och Ragge stilen. Det var riktigt kul att kolla in hur alla hade klätt sig och lokalen vi var i var utsmyckad med diverse passande prylarna. Tyvärr blev mina bilder suddiga som jag tog så jag har fått ta lite från Anna. Måste fixa med bilderna ordentligt någon dag för det är ju kul att ha som minne.
 
Tobbe som Ragge och jag hittade denna väska som jag glömt fanns kvar
 
Fina tårtor som Gabbi bakat och längst ner till vänster ser ni mitt lag som deltog i kvällens musikquiz
 
 
 
 
 
Tack igen för en sjukt rolig kväll!