2013-02-17 @ 14:37:00 / Skönhet

Lockande

I torsdags eller ja, som den också kallas... alla ♥ dag så var vi i Norrköping en sväng. Inget speciellt bestämt pågrund av den dagen utan Tobbe fick ett samtal angående ett jobb. Så för Tobbes del blev det att snabbt förbereda sig på jobbintervju och snygga till sitt CV. Sen tänkte vi att när vi ändå är där så kanske vi kunde äta något gott eller gå på stan. Nu blev det inte riktigt så på grund av vädret tyvärr. Massa mys blev det ändå när vi kom hem igen.
 
Jag unnade mig att fixa till håret medans Tobbe var på intervju, lite kul att testa ny frisör och dessutom någon helt annanstans än här hemma. Vi tog hjälp av vår GPS för att först hitta dit Tobbe skulle på intervju och sen skulle Tobbe släppa av mig nära stan. Av en slump så hamnade vi precis i närheten av den frisör jag skulle till så jag slapp leta mig fram. Innan min klipptid så hann jag gå i lite affärer, kollade in massa snyggt på Chili bl.a. åhh vad det var mycket som jag hade velat ta med hem.
 
Har inte klippt mig sedan i början av november så en toppning var på tiden. Dessutom har jag gått runt och funderat på en större förändring och nu bestämde jag mig. Jag har permanentat mig igen och det känns riktigt bra. Har haft håret så två eller tre gånger innnan så jag visste vad jag gav mig in på. Mitt självfall är riktigt svårt att bevara längre än samma dag det är tvättat och iordning gjort, sen lägger det sig platt och fult. Blir tyvärr så när jag får längre och tyngre hår. Frisören berättade att det är fler och fler yngre som bokar in permanent och inte bara gamla tanter! Faktiskt så kom det in en tjej när jag nästan var klar och skulle också bli lockig.
 
Till en början är det ganska mycket lockar men när det tvättats ur och vart efter håret växer så blir det bara snyggare och snyggare!! Dessutom har jag aldrig haft ett så lättskött hår som när det är permanentat. Ska bara köpa hem fuktgivande produkter vilket är A och O eftersom håret blir rejält uttorkat.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo