2013-05-31 @ 19:38:38 / Livet i allmänt

Underbar dag

Lördagen 25 Maj
 
 
Dagen började med att Tobbe överraskade mig med dessa fina blommor
 
 
När vi kom till bilen väntade detta på mig!!! Först då förstod jag varför han ville att vi skulle komma till bilen snabbt. Som tur var så hade inte chokladen smält. En påsa med mina favorit chips går alltid hem och ja bindorna  kanske inte ser så kul ut men jag blev minst lika glad för dem. Hade nämligen pratat om att jag behövde köpa det så det var jätte gulligt och min dag var räddad.
 
Sen åkte vi till Norrköping för att gå på utställningen om Titanic. Det var häftigt men lite små jobbigt att behöva gå med lurar och ipod och följa en viss ordning istället för att titta fritt själva. Rekommenderar inte att ha med sig mindre barn på denna utställning. Efter detta blev det middag och vi letade upp en restaurang med asiatisk mat. Eftersom det var fint väder så kunde vi sitta ute och äta, helt underbart!
 
 
När vi satte oss i bilen för att åka igen så visste jag inte förrens vi närmade oss vart vi skulle. Stoppet blev Berg slussar och där blev det glass medan vi strosade runt i den vackra miljö som är där. Tänkte också avslöja att vi bytte ringar och är sedan snart en vecka tillbaka förlovade. Detta har varit planerat sedan vi verkligen bestämde oss för att det är vi och att det skulle ske just detta året någon gång under vår eller tidig sommar.
 
 
Ringarna var klara redan i början av maj och vi känner oss jätte nöjda med vårat val. Ringarna är i palladium vilket inte är så vanligt och vi tyckte därför att det kändes kul att välja detta. Vi tog dessutom smalare än de breda som är populära och vi valde även med ett litet mönster i ena kanten.
 
 
Tack för en underbar dag älskling
 

2013-05-17 @ 19:48:00 /

Allt har sitt slut

Min dator vägrade att starta upp för ett tag sedan. Lämnade in den efter att försökt allt jag själv kunde hitta på. I onsdags fick jag veta att det skulle kosta över 3000 kr att laga...
 
Jag höll på att tappa hakan! Självklart tackade jag nej till detta vilket dem förstod. Känns inte värt det eftersom jag kanske gav ungefär en tusenlapp mer när jag köpte den ny. Däremot måste jag betala för att få bilderna överförda. Något arg på mig själv då jag började föra över själv men har sen inte gjort resten!! Bara att bita i det sura äpplet : (
 
Trodde inte alls att det var slutet för min fina dator. Sjukt att man vänjer sig så vid en teknisk pryl och att det kan kännas så tomt.
 
Förresten är detta ett test för att se om bloggappen på min mobil fungerar. Lär isf bli en del av den sorten framöver.

2013-05-06 @ 20:49:24 / Mode

Blått är flott

Vilket väder vi haft idag!!! Efter ett inte så intressant möte så unnade jag mig nya skor som jag redan hade tittat ut på nätet. Men tänkte att det var lättare att köpa i butik så att jag kunde pröva först. Innan hemfärd blev det en skön stund i solen med glass från Bosses : )