2014-04-22 @ 15:03:05 / Livet i allmänt

Efterlyser tid


Jo då här var det livat... hujamej va dålig uppdatering! Finns jätte många tillfällen då jag tänker att detta vill jag berätta om på bloggen. Numera är det svårt att hinna med att få tid till att blogga. Imponerad av andra som har familj och kanske fler barn också.. Ork och tid efterlyses tack! Måste ändå säga att vädret som vi blivit bortskämda med nu ger lite mer energi. Åh härliga sol ge mig bara mer, mer och mer : )

Livet som föräldrar rullar på och vår härliga son gör framsteg efter framsteg. I söndags blev Malte 4 månader ♡ Ja just det, namn bestämde vi oss för när han var 15 dagar gammal. Mot slutet valde vi mellan Noah och Malte. Såg precis i kalendern att båda mina älsklingar har namnsdag idag. Malte heter också Allan efter sin pappa och farfar och Martin efter sin morfar och min farfar.

Idag var vi på bvc på förmiddagen och Malte är alltid lika duktig. Han växer så det knakar ; ) Vågen stannade på 8,66 kg och han är 69,4 cm lång. Så ni kanske förstår att man inte bär i onödan men samtidigt är det svårt att låta bli ibland. Måste ju passa på att vara nära och mysa så länge bebistiden varar. För rätt som det är har åren gått och han både går och springer runt. Denna lilla uppdatering får räcka för nu, ska se om jag hinner göra nått här hemma innan plutten vaknar.

2014-04-02 @ 10:53:48 / Härliga ögonblick & stunder

Ladda på med energi

 
Igår på eftermiddagen så gick vi hela familjen på en promenad i den härliga vårsolen. Känns riktigt skönt att vi går mot sommaren, man blir gladare och livet känns lite lättare! Rundan vi gick blir nog en ny favorit för oss. Kan vara kul att gå runt i samhället och bland husen, vissa ställen är riktigt fina här och jag har flera gånger om fått svälja vad man tidigare har tänkt om detta område. Men vår nya runda består mest utav natur och man kommer bort en stund och kan njuta av lite lugnare miljö. Skog och natur är något jag alltid tyckt om att vara nära, bara vara och andas in frisk luft och skönast av allt..att för en stund kunna glömma bort alla måsten och stress över saker och ting. HEJ VÅREN OCH VÄLKOMMEN SOMMAREN ♥