2013-09-06 @ 17:59:00 / Gravid

Till litens garderob

Som gravid finns det en del sidor där man kan klicka hem gratis prover och gåvor till både sig själv och bebisen. Efter att jag blev medlem hos Allt för föräldrar fick man bland annat välja ut en gratis body på Kappahl och 25% rabatt på valfritt plagg. Tillsammans valde vi ut detta söta till vår lille bebbe, neutralt och bra då vi inte vet om det är pojke eller flicka som tittar ut. Även svårt att veta om det är en liten eller stor bebis, valet föll på stl 62.  
 
     


Postat av: Fia

Ja, det där med strl är alltid svårt. Judith är 6 månader o har fortfarande 62 i det mesta, lite klänningar som börjar övergå i 68 :) och våra vänners pojke är 2 månader yngre o har redan 74 :) så skiljer enormt. Nu vet jag att Judith är väldigt liten, men nu börjar hon äntligen lägga på sig. Som vi kämpat, men hon ville helt enkelt ha mat :) o ingen blaskig ersättning. Haha! Hoppas du mår bra o tiden tickar snabbt på :) snart är ni där. Kram

Svar: Oj låter verkligen som att det skiljer massor det där med storlek från bebis till bebis. Vi får helt enkelt vänta och se vad som kommer att passa vårat lilla knyte.
Så skönt att Judith börjar lägga på sig! Hihi men det har hon nog rätt i, låter godare med mat än blaskig ersättning : )

Jag vill inte klaga utan jag tycker att jag mår bra men visst känner jag skillnad nu än i början av graviditeten. När det gör ont eller dagar när det känns som jag bara vill sova så försöker jag tänka på underverket i magen som vi snart ska få träffa. helt otroligt vad fort tiden har gått, redan i månad 7 och det växer så det knakar : ) Kram
Agnetha

2013-09-08 @ 00:13:54 / http://smulmaja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo