2013-09-25 @ 15:30:00 / Härliga ögonblick & stunder

Goda stunder

Att ta till vara på de goda stunderna är viktigt, här är två fina dagar i augusti som jag gärna tänker tillbaka på nu när kylan kommit hit. 
 
 
Mysig utflykt med min älskling ♥ Strålande sol, fin utsikt och bara att kunna va - bättre kan det inte bli!
 
De som har fågelskådning som intresse kan ha koll genom dessa små gluggar
 
Lyckades fånga en gräshoppa på bild
 
 
 
En varm och härlig dag i slutet av augusti gjorde vi en spontan utflykt med Johan. Lite matsäck och nått att sitta på så brummade vi sedan iväg mot vårat mål. Hade jag vetat innan att det skulle bli vandring i skogen och även brant klättring så skulle jag valt andra skor. Det gick ändå ganska bra och den fina utsikten, värmen och lugnet vi kom till gjorde att det var värt promenaden. Var nog tur att jag inte var längre gången i graviditeten för det kändes i kroppen efter att tagit sig både upp och sedan ner, kände av det några dagar efteråt men så är man ju inte värsta atleten heller. Var faktiskt lite stolt över mig själv att jag fixade det så bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att Johan vågade sig på ett dopp från berget så fixade grabbarna med  maten medan jag kunde ta det lugnt och bara njuta av solen. Som lite efterrätt blev det grillade marshmallows. När vi brummade hemåt hade det  redan hunnit bli kväll och vi var så där härligt sega som man kan vara efter en  härlig utflykt. 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
FromMeWithLove 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo