2013-10-16 @ 17:45:39 / Gravid

Tiden går fort..

..när man har roligt! Vi är redan i vecka 31 och befinner oss alltså i månad 8  : )
Hur gick detta till? I början gick tiden ganska sakta men nu mot slutet rusar veckorna i väg och magen ja, den har växt så det knakar. Även om jag känner mig lugn inför förlossningen vilket jag gjort ända sedan början så far tankarna runt omkring allting annat. När kommer det ske? Har vi det nödvändigaste hemma? Kommer amningen att gå bra? 
 
Tobbe är mer lugn när det gäller inköp och om vi har allt hemma som behövs till en början och har tyckt att vi kan vänta med både det ena och andra. Medan jag och kanske inte så ovanligt för oss mammor vill boa in mig totalt!!!
Däremot så tänker Tobbe mer på hur förlossningen ska gå och att han vill försöka vara ett så bra stöd som möjligt när det väl är dags. Bara att han finns där vid min sida kommer kännas bra sedan får vi ta det som det kommer. Vi är ju nya inom detta område båda två så vi får helt enkelt göra så gott vi kan. 
 
Idag var det besök hos mvc och allt såg bra ut vilket det gjort varje gång med undantag för mitt järnvärde som varit lite på gränsen till lågt. Idag var det högre och barnmorskan lät nöjd men ville såklart att jag skulle tänka på kosten och även fortsätta ta mina tabletter. Har i stort sett hela graviditeten ätit kosttillskott med olika vitaminer och miniraler med extra tillskott av folsyra, järn och vitamin D. 
 
Så här såg magen ut i vecka 29, vi är minst sagt nyfikna på vem som ligger i magen!
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo