2013-10-07 @ 20:03:43 / Gravid

Mest härligt ibland jobbigt

Det är så otroligt häftigt och spännande att ett litet liv, vår son/dotter växer i min mage. Självklart var det svårt att veta innan hur det exakt skulle kännas att bära på ett barn och alla upplever det på sitt sätt. Men den där mysiga och härliga känslan infann sig tidigt trots illamående och jag ville bara att magen skulle bli större!!! Så det syntes att jag är gravid och inte bara lite småtjock. Samtidigt förstod jag och visste att det självklart inte enbart skulle bli en dans på rosor att vara gravid. På det stora hela och än så länge vill jag ändå inte klaga för jag har fått må relativt bra hittills. 
 
I början av graviditeten hade jag illamående som kom och gick under olika tider på dygnet men har tack och lov inte behövt springa på toaletten pga av detta. Brösten var otroligt ömma och växte snabbt så det blev att köpa nya BH:ar vart efter, i dagsläget har det blivit jobbigt att använda BH med bygel så mina 3 BH-toppar är guld värda. Att sova har varit jobbigt sedan början pga av brösten och nu senare är det magen istället. Fast sovandet är mycket jobbigare nu då jag får kissa ännu oftare, svårt att hitta en bekväm sovställning och ryggen värker. Att böja sig ner är nu svårare och jag får allt oftare be Tobbe om hjälp med olika saker. Har de senaste veckorna fått mycket sammandragningar vilket känns obehagligt och ibland får jag stanna till och vila lite. Samtidigt är det normalt eftersom det förbereder sig för att den lille ska kunna komma ut, men om det pågår länge och gör väldigt ont sade barnmorskan att det bara är att höra av sig. Vilket iofs känns logiskt, för om man får kraftig smärta nu skulle jag bli orolig eftersom det inte riktigt är dags för BF ännu. Men oj vad tiden har gått fort för det närmar sig med stormsteg och de sista förberedelserna är i full gång. 
 
Nu är vi i vecka 30 men tänkte jag skulle visa lite magbilder från tidigare veckor. Längtar efter att få träffa den lille som har det så gott där inne just nu, samtidigt känner jag redan lite separationsångest för gravidmagen som försvinner. Så försöker njuta till fullo av magen och känslan av att känna hur vår bebis rör på sig!
 
 
 


Postat av: Julia

Hej! Härliga bilder! Som sagt, njut! Har ni tagit reda på kön? Eller låter ni det bli en överraskning? Kram

Svar: Hej! Tack : ) Vi har valt att inte ta reda på könet utan vill att det blir en överraskning vad som tittar ut. Känns som att det är en del av spänningen att inte veta. Ta hand om dig och din fina familj, dina bonusbarn ser så goa och härliga ut! Kram
Agnetha

2013-10-08 @ 06:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo