2013-10-26 @ 12:33:00 / Livet i allmänt

Doft av äpplen och ryggont

Som sagt så fick vi massa äpplen av Tobbes syster men nu är det bara lite kvar i påsen som var full. Förra veckan fick jag ett ryck och bakade loss totalt, det var så att Tobbe blev förvånad! Jag är ju egentligen inte så mycket för att varken baka eller laga mat. Men hoppas på att den känlsan ska ändras en aning som blivande mamma. 
 
Denna dag hade jag varit inne och jobbat extra på samma ställe jag var på under en kort tid i somras. Var jätte kul att få träffa både bekanta och okända ansikten. Orkade inte riktigt arbeta i samma tempo men jag hann med allt och det kändes bra just då. Men när jag kom hem hade jag en ryggvärk som minst sagt kändes... hade liknande när jag storstädade badrummet här hemma, fast det var mycket tidigare i graviditeten. Det gjorde så ont så jag grät och jag kunde knappt vända mig i sängen. Denna gång lade jag mig också i sängen och tänkte att lite vila gör nog susen... kändes värre av att ligga ner så istället gick jag upp och bestämde mig för att baka så fick jag ju något annat att tänka på. Visst gjorde det ont mellan varven men kändes ändå bättre att vara igång och göra något. Självklart inte kul att få så ont men samtidigt har jag varit beredd på detta under graviditeten då jag skadade ländryggen som ung. Får dessutom skylla mig lite själv som inte fortsatte med den träning som jag blev ordinerad. Varit väldigt lat i långa perioder genom åren när det gäller både rygg- och magträning.. tyvärr även innan och under graviditeten så jag får bita i det sura äpplet. 
 
Hela lägenheten doftade äpplen och att sen få smaka på nybakad äppelkaka så var det värt det. Jag fryste in äppelkakan och två pajer. Tänk vad gott att ta fram en kall vinterdag och mumsa på tillsammans med vaniljsås!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo