2013-10-06 @ 19:48:34 / Inredning - Bebis rum

Byrå har hittat hem

Har länge letat efter en byrå till barnrummet till bebisens kläder. Känner inte att det finns något behov att kunna hänga kläder än på några år. Om det skulle behövas så gör vi plats i vår klädkammare så länge. Att den skulle vara vit var självklart då vi kör på det vita temat. Känns så ljust och fräscht, inget man tröttnar på i första taget och lätt att matcha med alla möjliga färger. 
 
Jag hittade byrån till försäljnig på nätet, vi hade inte fått in den i vår bil så min far var snäll och hämtade upp mig i förmiddags. Väl på plats så blev det lite bökigt och byrån var inte riktigt i det skick som man trott, en låda gick inte att stänga men med lite trixande så löste det sig. Hade tänkt tacka nej men då jag fick ta byrån gratis om jag ville så följde den efter lite eftertanke med hem. Väl hemma så torkade jag med såpa, oavsett skick på loppisfynd så rengör jag alltid då det känns bättre. Något jag alltid gör innan jag säljer något också men så verkar inte alla tänka tyvärr. Nu ska vi bara få ut Tobbes datahörna ur barnrummet så byrån kommer på plats. 
 
Ursäkta bildkvaliten men så här ser den ut och det är byrån KOPPANG från IKEA. Får visa bättre bild sen när vi fått iordning i barnrummet. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo