2013-10-28 @ 15:42:03 / Gravid

Besök med nostalgi

 
Igår var vi och hälsade på hos min mor och P-O som bjöd på hemgjord pizza och till efterrätt blev det cheesecake med färska bär. Alltid lika gott med mammas hemgjorda! Veckorna flyger iväg och det var ett tag sedan vi sågs så riktigt kul att hinna umgås. Det första jag fick höra var att "åhh vad STOR magen blivit" och så blev det lite undran över om det verkligen blir en liten runt 19 december..lutar nog mer åt tidigare. Spännande är det och vi kan inget annat än att vänta och se.  
 
Mamma hade en massa fint att visa som gav nostalgikänslor från min barndom. Hon har nämligen sparat både det ena och andra från att jag och mina syskon var små. Det mesta blev kvar eftersom det kan vara kul att ta fram om mamma ska vara barnvakt eller när man hälsar på. 
 
 
 Fick den jätte fina barnkammar boken som jag många gånger tänkt att det vore kul att ha. Pixiböcker från när jag var liten och Guldlock gav en varm känsla att se, minns den väl som en av mina favoriter. Badankan hade jag med i baden som liten och nu får min lilla bebbe glädje av den. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo