2013-03-11 @ 20:05:00 / Livet i allmänt

Gahh

Måste bara snabbt skriva av mig och ja jag är arg även om det värsta har lagt sig nu. Så vill du bara läsa glada och gulliga inlägg får du väl hoppa över detta ; )
 
Blir trött på det eviga dataspelandet som Tobbe håller på med i stort sett all sin lediga tid om vi inte har något annat planerat. Tack och lov har han börjat lägga mer och mer tid på hans andra hobby som är radiostyrt. Kanske inte låter bättre men det är mycket bättre tro mig!!!
 
Ikväll blev jag minst sagt förbannad då det inte är första gången det händer och vi har haft samtal om just detta flera gånger tidigare. Vi kom överens om att jag skulle börja laga mat och då ska han inte börja med ett nytt spel... vad är det jag hör när jag precis är klar med maten.. jo han börjar spela med flera vänner på en helt ny spelomgång..suck!!!
 
Så jag hade i princip ätit klart när han väl hade slitit sig från burken... Komiskt nog började jag med middagen något tidigare idag för just Tobbes skull ifall det var så att han skulle iväg vilket det iofs inte blev nu men ändå. Aja ska väl inte tråka ut er med detta som kanske låter löjligt i era öron. Men alla par har ju något som dem stör sig på mer eller mindre med sin partner.


Postat av: Sofie

Vad tråkigt att läsa. Jag kan bara tänka mig hur galen jag skulle bli om Oskar spelade. Nu är vi båda lika usla på det som tur är :) Han har ju brandkåren men det känns som det är lättare då det handlar om livräddning som hobby :)

Ja, det är underbart med barn, men oj vilken påfrestning det är också för både mig, Oskar o denna gång även Jonathan.
Jag är glad att när vi skaffa Jonathan att jag visste vart jag hade Oskar då prövningarna är många o hade inte vi vetat vart vi har varann o överens om att man måste offra vissa saker så skulle det aldrig hållt. Men eran tid kommer den också när den är redo! Kramar

Svar: Ja, du jag kan minst sagt bli galen men vi får hoppas att det faller sig naturligt när vi får smått. Vi har pratat om det och då säger Tobbe att han förstår men det blir helt enkelt upp till bevis när det kommit en liten!
Förstår att det är tufft som det samtidigt är helt underbart med barn!! Låter skönt att ni stod på samma ställe. Jag är glad att det var Tobbe ,efter sist vi var isär, som först började prata om barn. Annars hade jag inte velat försöka en gång till med vårat förhållande. Det blev många och djupa diskussioner innan jag kände mig trygg i att gå vidare tillsammans än en gång. Alltid en trygghet att man vill samma sak och drömmer om framtiden tillsammans. Jag längtar som sagt massor till när den tiden kommer för oss : ) Kramar
Agnetha

2013-03-17 @ 13:24:12 / http://smulmaja.blogg.se
Postat av: Fia

Du ska inte hoppas det faller sig naturligt när ni får smått utan du måste veta. Det kräver så mycket av er båda då. Livet kastas upp o ned o man har inte alls chans till lika mycket egentid som man varit van vid. Om han nu är van att spela hur han vill när han vill. Hur går det med utbildningen du gick när vi senast pratade? var iofs ett tag sen, men ändå :) Kramar

Svar: Förstår vad du menar Fia. Vi har ju sett bara hur våra syskons liv förändrades när de fick barn. Även om det är underbart att få barn så kan det också vara det mest omtumlande som händer i livet. Ja, det var ett tag sedan : ) sitter och funderar på vilken av alla utbildningar som jag funderar över och pratat om, som du menar?! Förra året hoppade jag på en service utbildning som pågick i ett halvår. Mest för att jag mådde så dåligt av mitt arbete och behövde andrum. Tyvärr var inte denna utbildning så vettig men jag träffade fina vänner under tiden vilket jag uppskattar mycket! Är mitt uppe i nu att göra ett val av en yrkesutbildning för att lättare kunna söka arbete. Inte så lätt bara när man är förvirrad över vad man vill. Ibland önskar jag att man kunde vrida tiden tillbaka och göra om sina val efter gymnasiet så att man var klar med pluggandet!!Hoppas att du får en härlig påsk med familjen : ) Kramar
Agnetha

2013-03-26 @ 18:55:58 / http://smulmaja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo