2013-03-21 @ 20:16:00 / Livet i allmänt

Det går sakta

Tänkte vara lite tjatig och gnällig på snön som de flesta andra... men snälla nu får det väl andå vara nog!!! Är trött på snö och kyla, vill tvätta vinterkläderna och ta fram vårjackan och tunnare skor! Känns som att tiden går i slow motion och det är sååå segt.
 
Den senaste tiden har detta hänt:
 
Fått felanmäla tvättmaskinen så det har varit reparatör här och fixat, riktigt skönt då det hann att bli ett berg med tvätt trots att jag tvättade massor i tvättstugan. 
 
Anna kom över på filmkväll och hade med sig Breaking Dawn Part 2 så nu har jag äntligen sett den!! Ska försöka ta tag i att läsa om böckerna också och sen läsa den sista. 
 
Uppföljning från senaste mötet på ams och som alltid hoppas jag inte för mycket på att det leder till något vettigt. Framförde artigt men bestämt att det måste hända något och att jag får hjälp! 
 
Börjat storrensa här hemma än en gång. Är så skönt när man väl bestämmer sig för att sälja, skänka eller slänga!
 
Varit på födelsedagsfirande för min svärfar!
 
Vi passade min systerson Ville en hel dag och som vanligt var han så snäll och gullig : )
 
Igår kom Anna över på ännu en film- och myskväll!
 
Idag har jag umgåtts med Jonna och Hugo, äntligen hittade vi en dag när alla kunde! Vi handlade lite gott käk och så blev det snack om det mesta. Självklart en del prat om minnen från när vi läste ihop förra året. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo