2013-07-08 @ 19:47:40 / Gravid

Lycka, längtan, spänning

Känner att jag lika gärna kan avslöja då alla i vår närhet redan vet... att vi ska bli föräldrar : )
 
Lyckan går inte att beskriva och fortfarande så måste jag stanna upp ibland och faktiskt inse att det är sant. Efter att försökt bli gravida i över ett år så är lyckan mycket stor. Tiden till att få det positiva beskedet har varit tuff och kändes som en evighet. Man hinner att bli besviken och oroa sig flera gånger om även fast man egentligen vet att det kan ta tid. Men som i de flesta fall så tänker man att det ska gå så bra och i detta fall även fort för en själv.
 
Längtan efter egna barn och att vara en familj har jag haft sedan många år tillbaka och nu äntligen har våran resa börjat på något helt fantastiskt ♥
 
Att jag skulle bilda familj med Tobbe kände jag mycket tidigt i förhållandet att det kändes rätt. Sen har det hänt en hel del och för inte så många år tillbaka var jag tyvärr osäker på om det verkligen var vi som skulle skaffa barn tillsammans. Så att vi aldrig mist vår kärlek och funnit tillbaks till varandra och nu ska bli föräldrar är helt underbart.
 
Vi är i vecka 17 och beräknat bf är den 19 december så det blir en riktigt fin liten julklapp! Om vi inte går över tiden och in i januari nästa år. Det får tiden och den lilla visa, viktigast av allt är att barnet är friskt. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo