2013-12-02 @ 15:27:03 / Livet i allmänt

Ingen vanlig dag..

..för idag är det min födelsedag! Har inte tyckt på många år att det varit så speciellt att fylla år men i år måste jag ändå säga att det känns speciellt. Tvåan är borta och nu står det en 3:a först istället... ja, idag gott folk så fyller jag 30 år och det känns bra men samtidigt lite lustigt.
 
Åldersnoja har jag inte utan det är väl det där att det låter så vuxet och åren har gått så sjukt fort. Men jag känner mig som 20 och åldern är bara en siffra, måste väl vara huvudsaken hur man känner sig!
 
Igår hade jag familjen över på födelsedagsfika och passande nog blev det adventsfika på samma gång eftersom det var 1:a advent igår. Julen närmar sig och det betyder att bebis snart är här men är glad om han/hon bestämmer sig för att komma en annan dag. Tänker mest på att det nog blir roligare för bebben att ha en egen födelsedag. Som det känns nu är det nog lugnt, tungt och jobbigt men inga värkar än så länge.
 
Alla förutom Camilla och Ville kunde komma, men var riktigt roligt att Camilla var bjuden till en gammal barndomsvän och en hel del gamla klasskamrater skulle hon få träffa också. Till fikat blev det åtminstone en hembakad kaka mer hade jag nog inte orkat stå med i nuläget. Gjorde hallongrottor för första gången eller syltkakor kanske man säger då jag skippade formar. Dem hade legat och gottat till sig och smakade bra fick jag höra så det var ju tur. Jennifer var gullig och bakade tårta dessutom hade både min mor och far med sig lite småkakor så gott till fikat saknades inte. Är jätte glad för de fina presenterna och assietterna kom väl till användning redan igår. Vi har nämligen haft ont om det och inget vi använder så ofta så det har glömts bort. Sedan långt tillbaka har jag nämnt att en symaskin vore kul att ha och i det stora paketet var det just en sådan. Jag är ingen hejare på att sy men ska bli så kul att öva upp sig och slippa be mamma om hjälp när det bara ska lagas eller sys upp något. Hoppas på att det kan bli en del fint till bebben!
 
Som sagt inga bakformar till kakorna och så skulle man ha i lite kanel i receptet jag följde. Tårtan var såååå god och receptet på den kommer från min faster Siv. I grädden hade Jennifer i röd karamellfärg men det blev knallrosa!
 
Såklart att 1983 var speciellt ; ) Roligt kort där man fick läsa en del man kände igen och annnat som överraskade
 
Idag har jag mest tagit det lugnt, unnat mig en tårtbit..är ju ännu godare dagen efter! Längtar efter Tobbe som jobbar till 16 och hoppas då på massa mys resten av dagen och kvällen. Så nu ska jag fixa till mig lite så jag ser någorlunda pigg ut!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo