2013-08-30 @ 17:56:36 / Gravid

En dröm går i uppfyllelse

Tänkte att jag skulle berätta om när det äntligen blev ett positivt besked på graviditetstestet
och drömmen om barn, familj och att bli mamma blev verklighet ♥
 
 
Lördag 13 April 2013
 
Tobbe var hemma hos sina föräldrar och skulle bland annat byta däck på bilen. Så jag var ensam hemma när jag bestämde mig för att ta ett andra test efter att 8 dagar tidigare blivit besviken över ett negativt. Men jag kunde inte riktigt släppa känslan jag hade i kroppen att det nog var något litet där inne. Dessutom hade mensen betett sig lustigt under en tid, brösten ömmade och blodådrorna på brösten var lite tydligare. 
 
Så fram med testet, kissa och sen den där nervösa väntan som känns som en evighet. Skulle jag våga titta på testet för om det är negativt så...NEJ, det får det bara inte vara! (Haha så passande, just i denna stund så lever bebisen loppan i magen och påmminner mig om att den finns där) Går in och tittar och jag minns hur jag var tvungen att titta igen, igen och igen för att förstå att det var sant. Precis som nu när jag skriver så kom glädjetårarna och jag hoppade av lycka. Måste ju sett roligt ut men är man glad så är man : )
 
Det var svårt att låta bli att ringa upp Tobbe och dela den glada nyheten. Hade bestämt mig sen långt tillbaka att berätta på ett speciellt sätt och i hela fyra dagar fick jag hålla mig för att överraskningen skulle bli som planerat. 
 
Onsdag 17 April 2013
 
Springer ner till postfacket och min överraskning hade kommit så nu skulle jag äntligen få dela min glädje med Tobbe. Även om vi försökt länge och planerat så kom det lite som en chock för Tobbe som blev rejält överraskad men självklart glad. Nu hade vi en tid framför oss att smälta detta och hålla tummarna hårt för att allt skulle gå bra. Början på en spännande resa i livet hade just börjat. 
 
Test 1 positivt 13 April
 
 
Test 2 positivt 17 April
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo