2013-08-24 @ 19:29:33 / Livet i allmänt

Datastrul

Hade egentligen tänkt att skriva ett glatt inlägg och berätta att min laptop fungerade igen med den nya adaptern som jag beställde här om dagen. Tidigare i sommar så tog jag tag i att låna hem en strömsladd av en kompis då jag misstänkt ända sedan den lade av att fungera att det var enda felet. Faktsikt så fungerade datorn galant och jag borde kanske gått på min magkänsla istället för att ta med datorn till FixarIT... Som ni kanske minns så tackade jag nej till lagning för minst 3000kr men vi betalade ändå för överföring av bilder som gick på nästan en tusenlapp.
 
När jag tidigare idag hämtade posten så visade det sig att adaptern kommit och jag kände mig som ett barn på julafton. Den passade perfekt och borde göra då jag letat länge efter rätt adapter till just min sorts laptop... lyckan varade i flera timmar då det fungerade jätte bra under eftermiddagen.
 
Rätt som det var och precis när jag bestämt mig för att blogga, då det är så mycket jag vill berätta om som blivit liggandes på is, ser jag att datorn inte får någon ström!!! Upptäcker dessutom att hårddisken med bilder som jag precis satt på trodde jag, inte heller går igång... testar fram och tillbaka tills jag upptäcker att även vissa lampor inte fungerar i lgh. Går till proppskåpet och nja är väl lite osäker men slår sedan på en av knapparna.. jo det var rätt för lamporna fungerar igen men inte den nya adaptern : ( Jaha så länge varade den lyckan och vilken tur man har!!!
 
Minst sagt irriterande och vet varken ut eller in hur jag ska göra nu...
 
Då Tobbe är på svinsexa idag (heter visst så när killen redan är gift och inte hade någon svensexa) så har jag kunnat sitta vid hans dator men var ju så glad när min gick igång. Skiter nog i allt vad datorer heter för nu och påbörjar min myskväll med lite gott och film.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo