2013-04-14 @ 14:20:19 / Skönhet

Risigt värre

Som ni vet så var jag glad över mitt lockiga hår,  var glad, det höll sig inte så länge. Som jag berättat tidigare så är inte detta min första permanent och jag har verkligen trivts jätte bra i det dem gångerna. Håret har varit lättskött och  bara blivit snyggare och snyggare med tiden. 
 
Nu undrar jag om frisören verkligen visste vad hon höll på med eller om mitt hår kanske inte var i kondition för att genomgå en permanent i nuläget?! Så som mitt hår är nu och om jag hade vetat det innan så hade jag bara klippt mig och kanske färgat men inget mer. Försöker att inte gräva ner mig totalt över detta utan rädda situationen så gott det går. Har numera uppsatt hår mycket oftare och luggen som inte är att leka med brukar jag fläta in i det längre håret och sätta fast med hårnål. Håret ser ganska okej ut samma dag det är tvättat men efter bara en natts sömn så är det minst sagt en risbuske och lockarna går knappt att se. Ångrar så grymt mycket att jag inte gjorde behandlingen här hemma i stan för då hade jag tagit mig dit fortare och lättare för att klaga. Eller kanske hade det blivit bättre... Ett som är säkert är att denna frisörsalong lär jag aldrig mer sätta min fot i eller rekommendera för andra, en varning är mer på sin plats. Dessutom har jag mer och mer tänkt på hur mitt första intryck av salongen var när jag klev in... och även känslan av frisörerna... ett besök  av Tabatha skulle sitta fint! 
 
 
Förutom de produkter som jag redan hade tänkt klicka hem från NordicFeel har det tillkommit en hel del. Just nu sitter jag med Macadamia hårinpackning i håret och tänker göra det i minst en timme till och den luktar underbart gott! Tiden får helt enkelt visa om produkterna kan råda bot på mitt risiga hår. 
 
 


Postat av: Fia

Usch, vad tråkigt när det blir sådär och man lägger ju ändå en del pengar på att bli fin i håret och då vill man ju att det ska hålla och att man ska vara nöjd. Hoppas du får någon ordning på det snarast.kram

Svar: Tack vännen det hoppas jag med! Kram
Agnetha

2013-04-18 @ 03:59:35 / http://smulmaja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo