2012-10-24 @ 20:34:13 / Inredning <3 Hem ljuva hem

Fixa och trixa

Känns som att vi bott här en evighet trots att det bara är tre veckor och två dagar. Fast det syns fortfarande att vi är nyinflyttade även om det har hänt mycket sedan dag ett. Har stökat till det i vardagsrummet igen då målaren ringde och meddelade att han kommer hit imorgon. Egentligen skulle dem inte kunna börja med hall och lilla sovrummet förens vecka 45/46, gissa om vi blev glada!!  Så ikväll är det rensa undan och tömma hall och sovrum som gäller.
 
I september var jag på partylite visning och igår kom Jonna förbi med min beställning. Mmmm vad det doftade gott i påsen..hehe... svart orkidé och bergsvatten heter ljusen jag köpte och kommer sprida en ljuvlig doft här hemma.
 
 
I fredags var vi hos min mor och P-O där det blev mat, fika och syjunta däremellan. Jag äger ingen symaskin så min mor var snäll och hjälpte mig att sy upp gardiner och duschdraperier som köptes nya precis innan vi åkte hem till dem. Dessutom klippte vi till gardinerna till uterummet som var lite för långa, Tobbe hjälpte mig med de tre sista. Så gott han ville iaf för sedan började han fläta på de överblivna stuvbitarna som tydligen impade lite på svärmor. Fast faktiskt så är min karl grym på att fläta : )
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo