2012-10-12 @ 20:24:00 / Inredning <3 Hem ljuva hem

Äntligen hemma

Nu har vi bott i vårat nya hem i en vecka och fyra dagar, det känns helt underbart!!! Mycket kvar att få ordning på men det har redan hänt en del om man jämför med de första dagarna. Så nu bor vi in oss och allt eftersom så faller allt på plats.
 
 
Söndagen 29 September var vi på IKEA med Nikie, Jörgen och Arvid. Passade då på att köpa två nya möbler som sedan åkte med på flyttlasset i Oktober. Här på bilden syns inte bara vårat för den gröna stolen t.ex. är till Arvid. Vi köpte ett badrumsskåp och en vit Billy bokhylla som idag är ihopsatta och pryder lägenheten så fint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den andra kvällen såg ut så här för oss. Madrasserna i vardagsrummet då det började tapetseras i sovrummet. Rörigt men samtidigt lite mysigt och riktigt skönt att dem kunde göra iordning sovrummet så fort. Så här sov vi i endast två nätter då målaren jobbade över så att det blev klart en dag tidigare. Jonna kom över på torsdagkvällen och hjälpte bland annat till med att få ihop sängen. Var mycket uppskattat av sambon som kom hem från jobbet på natten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förvandlingen av sovrummet
 
 
 
 
Samma mönster men en ljus och en mörk
 
 
Tobbe är snäll och sätter ihop vår nya TV-bänk som det är tusen delar till så inte mig emot. Själv har jag satt ihop badrumsskåpet och Billy hyllan. Idag gjorde jag det sista på bokhyllan, satte dit dörrar och även öppnings- och lås funktionen. Älskar att sätta ihop nya möbler och erkänn att man känner sig lite duktig efteråt också ; )
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo