2012-11-06 @ 21:16:00 / Inredning <3 Hem ljuva hem

Spontan eftermiddag

Ett ärende blev två som helt plötsligt blev fyra samt mat på stan... en riktigt bra eftermiddag med andra ord! Har för övrigt haft min älskling hemma hela dagen då det inte blev något jobb idag. Fick besked om detta igår då chefen ringde strax efter han kom hem och det kan tydligen bli fler tillfällen. Tobbe är ju inhyrd där han jobbar så vi får väl se hur det blir framöver.
 
Vårat första ärende innebar att åka till vår hyresvärd kontor för att hämta tillbaka nyckel till tvättstugan, den gamla åkte med av farten när låssmeden var här och bytte lås. Vi är dessutom vana vid att alla hemnycklar  även går till tvättstugan. Kan avslöja att det blev ett presentköp också till vår vän Anna som fyller först i januari men 30 fyller man bara en gång så planeringen är i full gång! Sen bar det av på lampjakt till sovrummet och valet föll på en enkel takplafond från Clas Ohlson, med glödlampa plus en nattlampa gick hela kalaset på 199kr. Nattlampan ska vi sätta upp i den långa,smala och mörka hallen som går från vårat sovrum och till andra änden av lgh där badrummet är. Mycket smidigt då lampan tänds automatiskt vid skymning och och slår ifrån när det ljusnar. Får bli att testa redan till inatt!
 
På hemvägen valde vi en annan väg hem och helt spontant hamnade vi på Chrianne.. där man oftast inte kommer ut tomhänt då det finns så massa fint. Dessa två fina fick följa med hem, lite tråkigt bara att träkuben med text inte fick plats där jag hade tänkt mig.. den är nämligen bara 15x15..  får klura ut nått annat bra ställe.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo