2012-11-05 @ 18:03:53 / Skönhet

Klippning

I fredags började dagen hos frisören för oss båda och det var på tiden, Tobbes hår växer fort men själv hade jag inte varit sedan i somras.. närmre bestämt den 20 juni (kollade precis i agendan). Så nu känns det fräscht och snyggt!
 
Det var Tobbe som bad mig boka klipptid till samma dag för oss båda, vi går hos samma frisör och så slapp jag åka buss fram och tillbaka. En gång tidigare har vi gått tillsammans och fixat håret fast då inne i stan, det är ganska mysigt faktiskt. Kl. 9:00 skulle vi va där så det var en ganska trött Tobbe eftersom han kommer hem runt ett på natten när han jobbar kväll. Kändes lite skumt när vi parkerade då det ligger precis i närheten där vi bodde förut men samtidigt en skön känsla av att vi sedan skulle ta bilen hem <3
 
 
                                                  
Tobbe klippte och tonade håret vilket han gjort nu i många år, ganska kul ändå att han vill fixa med håret. Själv toppade jag och valde denna gång lite tjockare och mer markerad lugg. Kändes väldigt rätt då jag oftast haft hellugg och tycker nog att jag passar bäst i det. Men när det gäller jag och mitt hår så kan jag ändra mig fort! Precis som i somras så plattades mitt hår och det fixades till lockar med plattången. Själv låter jag alltid håret självtorka och i nödfall använder jag hårtork och sedan kramar jag fram mina naturliga lockar. På bilderna här nere ser visst luggen ojämn ut vilket den egentligen inte är.
 
  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo