2012-11-23 @ 21:01:09 / Inredning <3 Hem ljuva hem

Dofter

Idag har det varit en solig och fin dag och borde väl nu skriva att jag varit ute och njutit men nej. Jag har haft en tvätt- och städdag som inte riktigt blev som jag hade tänkt. Visserligen hade det gått fortare utan min mat break och för att se repris av det okända. Något mindre trevligt gjorde att städningen av badrummet drog ut på tiden...
 
Upptäckte vid första maskinen tvätt att vattnet inte åkte ner ordentligt i golvbrunnen och mina misstankar om tidigare hyresgäst vanor kring städning stämde åter igen. Självklart gick vi igenom lägenheten innan vi flyttade in men tyckte inte att det fanns något att anmärka på plus att en sak som denna tar man för givet att det är gjort. Efter dammning, damsugning och våttorkning av golv var bara badrummet kvar och kändes skönt ända tills jag såg extra jobbet som kom till. Trodde att de flesta vuxna människor visste att man behöver lossa vattenlåset om detta är möjligt, plocka isär och rengöra. Tydligen inte för den synen och lukten eller nej stanken som slog mot mig var minst sagt ÄCKLIG!!! Vara bara att bita ihop och få det gjort... Vad är det med vissa människor och städning, vad är problemet?! Okej jag vet att vissa tycker att jag är pedantisk och ja, visst i jämförelse med vissa så är jag nog det. Det har faktiskt blivit mer och mer ju äldre jag blivit och till viss del har man blivit skrämd av att se hur vissa vårdtagare hadde det som man städat hos. Men även jag kan ha skit i hörnen ska ni veta ; )
 
Åh så skönt det var med en dusch efter att gjort klart badrummet. Har nu tänt massa ljus i vardagsrummet bl.a. ett svart orkide som sprider en härlig doft här hemma. Ska nu bara njuta och ta det lugnt resten av kvällen tillsammans med min kära sambo <3
 
 


Postat av: Marlene Zufic, Mamma till Antonio

Där har du helt fel...eller helt rätt. Alla vuxna människor kan inte städa för 5 öre.
Jag är ordförande för en bostadsrättsförening på 68 lägenheter där 18 st är hyres. Fick in en felanmälan om att det var fel i ett badrum för vattnet rann inte ner i duschen.

Jag förstod ju direkt vad felet var. Hyresgästen tog inte hand om sin lägenhet och hade aldrig gjord rent i vattenlåset och tagit bort hår m.m.

Alla vuxna männsikor kan inte städa. Tro mig.

Svar: Låter som att det finns många där ute som skulle behöva gå en kurs i att städa. För en annan som vuxit upp med att hålla iordning och rensa är ju detta självklart.
Inte roligt det du skriver om hyresgästen men ännu ett bevis på att det är sant.
Jag tror dig!
Agnetha

2012-11-24 @ 13:54:30 / http://marlenezufic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo