2012-12-03 @ 22:04:00 / Livet i allmänt

Hormoner och myskväll

Lördag dag ägnades åt städning och julpiffning. Blir inte att ta fram så mycket i år men självklart ska vi ha lite julstämning i vårat nya hem. Städningen innebar gråt också... ojoj vilket svängande humör jag haft på sistone. Mens lagom till födelsedagshelgen, min hy blossade upp och kändes katastrof, trött... och så pricken över i att inflyttningspresenten från svärföräldrarna och Tobbes lillasyster gick sönder : (
 
Det är den fina vasen med innehåll av konstsnö, mossa, kottar m.m. som är på bild i ett inlägg från ganska nyligen. Tog försiktigt tag i vasen för att sätta ner på golvet medan jag dammade av i fönstret, hörde hur det knakade till och det blev en stor spricka längs ena sidan av vasen... vilket forsatte med att nästa gång jag tog tag i den gick "toppen" på vasen av!!! Först blev jag arg och sen bara brast det totalt, var väl kanske behov av att ventileras. Vi ska försöka att få tag i en liknande vas för innnehållet går ju fortfarande att använda. 
 
 
 
 
 
 
Kvällen spenderades hos Anna och Bosse där det bjöds på stark och god mat, spelades spel och umgicks i massor. Fick en jätte fin födelsedagspresent som jag försöker hitta en bra plats för här hemma. Riktigt kul att ses alla fyra igen då det inte var igår. Senare på kvällen kom ett grannpar och deras lilla dotter på tre månader över. Tobbe och jag passade självklart på att gosa med bebis och vi får väl hoppas att mamman inte blev trött på vårat prat om bebisar haha : ) Kvällen skulle inte bli jätte sen då jag inte ville vara så trött dagen efter när min familj skulle komma. Nja jag vet inte var tiden rann iväg för när vi åkte hem var klockan runt 3:30 Som man brukar säga så går tiden fort när man har roligt!
 
 
Anna hade tänkt på mig när hon såg ljushållaren och tyckte att det var jag. Tack vännen, den är jätte fin! Ser ni den söta lilla tändsticksasken?! Den har Anna själv dekorerat : )
 
  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo